Szabadidő

A rendőröknek köszönheti élete legjobb szelfijét a részeg srác

Az ausztrál srác másnaposan vette észre a telefonjában a rendőrökkel közös szelfit, amit azután készítettek, hogy hazakísérték.

Mind találtunk már olyan bizonyítékot a mobilunkban egy görbére sikerült este után, amire nem emlékeztünk – egy ciki sms-t vagy egy akkor viccesnek gondolt fotót. Egy ausztrál srác, bizonyos Reece ennél sokkal meglepőbb dologra bukkant, mikor másnaposan felébredt: a mobiljában egy rendőrökkel közös szelfit talált, a saját ágyában!

A rendőröknek köszönheti élete legjobb szelfijét a részeg srác

A kép láttán felderengett az előző este: a srác annyira berúgott, hogy képtelen volt hazamenni, két jófej rendőr viszont hazakísérte. Sőt, nemcsak hazavitték, hanem megvárták, mire egy barátja odaér hozzá, hogy biztonságban tudják. A várakozás alatt pedig lőttek egy szelfit, hiszen tudták, másképp a srác nem emlékezne rá, hogy került haza. A képet azóta nemcsak Reece, hanem a rendőrség is kiposztolta, hogy így hívják fel a figyelmet a mértéktelen iszogatás veszélyeire. Így is lehet:

 mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top