Szabadidő

A pillanat, amikor a kutya rádöbben, hogy a gazdái sorsára hagyták

Szívszaggató videót rögzített egy kaliforniai menhely munkatársa: azt a pillanatot, mikor a kutya rádöbben, hogy imádott családja a menhelyen hagyta őt.

“Néha azon kapom magam, hogy próbálom megérteni azokat a gazdikat, akik leadják kutyájukat egy menhelyen. Próbálok nem ítélkezni felettük, de ez nagyon nehéz. Főleg, amikor látod ezeket a megtört kutyákat, ahogy néhány órával korábban büszkén és játékosan lépdeltek be a menhelyre gazdájuk oldalán” – nyilatkozta a kaliforniai Inland Valley Humane Society menhely önkéntese, Loly Menchaka.

A nő, aki abban segít a menhelynek, hogy védenceiknek új családot találjon, május 17-én készített videót egy négyéves pitbullkeverékről, akit nem sokkal korábban hozott be családja, hogy megváljanak tőle. Lolynak azt a pillanatot sikerült megörökítenie, amikor Electra rádöbben, hogy a gazdik elmentek, és nem jönnek vissza érte. “Electra a menhelyek szomorúságának hús-vér megtestesítője” – írta a videóhoz.

A négyéves kutyusról készült felvétel ezután villámgyorsan bejárta az internetet: eddig a pillanatig több mint 330 ezren látták a szívszaggató felvételt. “Képtelen vagyok megnézni a videót. Azok a szemek, annyira fél! És az a bátortalan farokcsóválás, ami jelzi, hogy még mindig szeretne szeretni. A kutyák annyira önzetlenek” – írta az egyik hozzászóló.

Szerencsére az online figyelem Electra esetében boldog befejezést eredményezett. A videó hatására már jelentkezett is érte egy család, ahol élete végéig boldogan élhet majd.

Olvass még többet az állatmenhelyekről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top