nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Kartonfigurába zúgott bele az öreg pingvin

Kartonfigurába zúgott bele az öreg pingvin

Az igaz szerelemnek semmi nem állhat az útjába, még az sem, ha a szerelmes egy idős pingvin, vágyának tárgya pedig egy kartonból kivágott mangafigura!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nem mindennapi vonzalmakról már hallottunk az állatvilágban, de ott legtöbbször két különböző állatról beszélünk, nem pedig kartonfigurákról. Hát, most ezt is megéltük: a japán Tobu Állatkertben élő idős pingvin, Grape-kun állítólag teljesen beleszerelmesedett a lakrészébe kihelyezett mangafigurába, amelyet egyébként – mentségére legyen mondva – egy pingvinről mintáztak.

Kartonfigurába zúgott bele az öreg pingvin
Kartonfigurába zúgott bele az öreg pingvin 

A szenvedélyes szerelem olyan nagy lángon égett, hogy egy ponton már problémákat is okozott: az elvarázsolt pingvin állítólag egész nap csak a kartonfigura alatt ácsorgott, és megbűvölten nézte a mangalányt, miközben arról is megfeledkezett, hogy egyen. De hát ilyen a szerelem!

Az állatkert dolgozóinak annyira tetszett a szokatlan pingvinszerelem, hogy azóta Grape-kun valóságos sztár lett az állatkertben: a büfében árusítanak a kartonfigurához fűzött szerelme ihlette italt, és a közösségi médiában is rendszeresen beszámolnak a plátói szerelmesről. 

 

Metro

Megosztás Facebookon