Szabadidő

Bámulatosan zongorázik Péter a 14 emeletes tetején

Kendik Péter nem aprózta el. Ha már különleges produkciót mutat be egy különleges helyszínen, akkor az legyen ütős. Kijelenthetjük, Péter kimaxolta a zongorázást. Bámulatos képek és dallamok következnek a 14 emeletes szombathelyi épület tetejéről. Videó.

Szombathely méltán érezhet büszkeséget, hiszen a város szülötte, Kendik Péter nemcsak káprázatosan zongorázik, hanem Vas megye székhelyét is látványosan mutatja be videójában.

A fiatalember fölvitte zongoráját Szombathely vélhetően egyik legmagasabb épületének tetejére, és úgy játszotta el az Imagine Dragons Believer című dalát, hogy közben szó szerint tátva maradt a szánk.

A bámulatos drónvideót látnotok kell. Eláruljuk, azonnal hatalmas lájkot adtunk a zongoristának. Ahogyan pedig a Nyugat.hu fogalmazott, “na ilyen az, amikor a művészet és a lokálpatriotizmus közé habarcsként köt az ötletesség”. Tényleg ilyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top