Szabadidő

Börtönt kaphat a férfi, aki a csupasz fenekével hackelte meg az Eurovíziót

Vitalii Seduik valószínűleg nem teszi zsebre, amit azért kap, mert az idei Eurovíziós Dalfesztiválon az egyik előadás közben felmászott a színpadra, és letolta a gatyáját, megmutatva a hátsó felét.

Akár öt év elzárás is járhat meztelen fenekének mutogatásáért – szúrta ki a hvg.hu Arsen Avakov ukrán belügyminiszter erről szóló Facebook-posztját. A politikus szerint az ukrán Vitalii Seduik magánakciója az egész országra nézve hatalmas szégyent jelent.

Seduik híres arról, hogy mindenféle rendezvényen felbukkan és sztárokat ölelget, vagy megzavarja a fellépőket produkció közben, de úgy látszik, ezúttal túl messzire ment. Az idei Dalfesztiválon éppen az ország jelen pillanatban leghíresebb énekesnője, Jamala adta elő új számát a közönségének, amikor a férfi – hátán egyébként egy ausztrál zászlóval – felmászott a színpadra, majd letolta a nadrágját, és feneket villantott.  A performanszt itt láthatod: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top