Szabadidő

Készülj fel a bikiniszezonra Miskolctapolcán! (X)

Bár az időjárás még nagyon sokszor kora tavaszi, és nehezen tudjuk elképzelni, hogy akár egy hónap múlva már vízparton sütkérezzünk, a nyár nem várat magára, és egyik napról a másikra itt a bikiniszezon.

Hogyan lendülhetsz formába?

Erre kerestünk nektek egy megoldást, mely a bikinialak elérése mellett tökéletes kikapcsolódást is ígér, miközben szép lassan azt vesszük észre, hogy az egészséges életmóddal is megismerkedtünk, és megkedveltük. Hol van ez a földi paradicsom?

A miskolctapolcai Avalon Parkban.

A park hitvallása szerint a kényeztetés mindenkinek jár!

Elsősorban hölgyeknek alakították ki a 7 napos “Avalon Perfect” szépítő és mozgással teli feltöltődést az “Év wellness-szállodája” díjat elnyerő Avalon Resort & SPA-ban. A változatos testedzések és sportolási lehetőségek mellett speciális étrendet, különböző esztétikai kezeléseket kínálnak nektek, de segítenek az életmódváltásban is. A csodás környezetben eltöltött pihenés mellett az egy hét alatt akár látványos eredményt is elérhettek a részletesen kidolgozott program betartásával.

Készülj fel a bikiniszezonra Miskolctapolcán! (X)

A személyre szabott állapotfelmérés után indul a közös mozgás és sportolás a parkban és a környező Bükkben. Kis létszámú csoportokban túrázás, kerékpározás, jógázás, kardió edzések, kettlebell és TRX is szerves részei az edzésprogramnak. Ez idő alatt speciális, szénhidrátcsökkentett és egészséges étrendet követtek, amit Kocsis Alexandra IFBB Bikini Fitness Modell, Arnold Classic USA győztes alakított ki kifejezetten az Avalon Perfect programhoz.

Sokan küzdenek a narancsbőr problémájával, amin egy hét diéta nem segít, az LPG kezelés, a lézerfogyasztó és kavitációs zsírbontás viszont igen. Emellett, hogy ne csak a narancsbőrtől és a felesleges centiktől szabaduljunk meg, a világhírű kollagénes !QMS kezelés is a Perfect program része, mely tűszúrás és fájdalom nélkül segíti elő az arc és nyak környékének feszesedését, megfiatalodását.

Készülj fel a bikiniszezonra Miskolctapolcán! (X)

Jól hangzik, ugye? Hogy mindezt megkoronázzuk, eláruljuk, hogy akár gyerekekkel is érkezhettek, hisz az egyhetes program alatt szakképzett animátorok vigyáznak rájuk. A Maya Játszóparkban vagy a Resort játszószobájában egy igazi paradicsomban szórakozhatnak a kicsik, míg Ti sportoltok, vagy épp a program pihentető wellness részén vesztek részt.

Ha arra vágytok, hogy megszabaduljatok néhány kilótól, miközben gyönyörű helyen, jó társaságban vagytok és nyaraltok, ne hagyjátok ki az Avalon Perfect programot Miskolctapolcán!

Készülj fel a bikiniszezonra Miskolctapolcán! (X)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top