Szabadidő

Koporsóban érkezett a szalagavatójára a tinilány – videó

Azt állítod, fura voltál a gimiben? Annyira biztos nem, mint az a lány, aki koporsóban ment a szalagavatójára!

A legtöbben, mikor visszagondolunk a gimis évekre, egy nagy sóhaj kíséretében állapítjuk meg, hogy amit akkor menőnek gondoltunk, valójában irtó ciki. Kíváncsiak vagyunk, hogy a 17 éves Megan Flaherty hogy fog visszaemlékezni 35 évesen arra, mikor egy koporsóban érkezett a szalagavatójára.

Persze az is lehet, hogy semmi furát nem talál majd benne, hiszen a tinilány már most elhatározta, hogy temetkezési ügynök szeretne lenni, ha felnő. “Szeretek más lenni, mint a többiek” – nyilatkozta, és ezért választotta a szokatlan szalagavatós belépőt is. A bálra egy koporsóban fekve érkezett, amelyet a sofőrje és a partnere emelt ki az autóból, ő pedig elegánsan kitipegett belőle. A diákokat eléggé megosztotta a furcsa belépő: volt, aki szerint halálosan menő, mások szerint viszont tiszteletlen és ízléstelen ötlet volt egy koporsóban jönni a bálra. Nekünk csak egy szó jut róla az eszünkbe: felesleges.

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top