Szabadidő

Meglepő adományt küldött a 10 éves fiú a katonáknak

Elképesztő ajándékot eszelt ki egy mindössze 10 éves kisfiú. Mondanunk sem kell, a páratlan adománnyal óriási meglepetést és örömet szerzett az amerikai katonáknak.

A még csak 10 éves fiú, Carl Scheckel egészen korán szeretett bele a képregényekbe, mára nemcsak több száz darabos gyűjteményt tudhat magának, saját honlapja is van. Egyik olvasója javasolta, miért ne adományozna képregényeket a kórházba került veteránoknak vagy a tengerentúlon szolgáló katonáknak.

A képregényrajongó fiú azonnal kapott az ötleten, és saját gyűjteményéből 300 példányt ajánlott fel. Tovább ment, maga szervezett gyűjtést, amelynek eredményeként  közel 3 ezer képregény gyűlt össze. “Azt szeretném, az emberek úgy szeressék a képregényeket, mint én. Olyasmit akartam adni a katonáknak, ami az otthonukra emlékezteti őket. Igazán szomorú, ha az embernek távol az otthonától hiányoznak a barátai és a családja, olyat akartam nekik adni, ami szórakoztatja őket” – mesélte Carl az adományról.

A McGuire Dix Lakehurst egyesített katonai bázis illetékes tisztje háláját és köszönetét fejezte ki a különleges adományért a fiúnak, és persze ők is meglepetéssel készültek. A fiút édesapjával együtt vendégül látták a bázison, ahol magas rangú tisztek mutatták be a katonák életét. “Életem legszebb napja!” – írta az élményről Carl, aki azt is elmondta, ha felnő, egy harmincas évekbeli szuperhősről szeretne tévésorozatot készíteni.

Közel 3 ezer képregényt adományozott a katonáknak a 10 éves fiú
Közel 3 ezer képregényt adományozott a katonáknak a 10 éves fiú
(fotó: Stars & Stars)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top