Szabadidő

A miskolci múzeum táncos videója a legjobb Európában

A videó nem csupán Európa legjobbja lett, az első hellyel a film a világdöntőbe jutott! A Miskolci Herman Ottó Múzeum fergeteges és imádni való táncos videóját mindenképpen látni kell. Hétfőn pedig szavazhattok, hogy a világelsőséget is bezsebelhessék.

Lenyűgöző, szellemes, mulatságos, káprázatos, rendkívül vidám – ez mind-mind érvényes a Miskolci Herman Ottó Múzeum videójára, amely megnyerte a Museum Dance Off verseny európai döntőjét, és bejutott a világ legjobbjai közé.

Horváth Szabolcs a múzeum képviseletében a Boon.hu oldallal osztotta meg a nem akármilyen sikert, amely óriási összefogás eredménye. Több miskolci középiskola diákjai, az országból számos múzeum dolgozói és kisebb-nagyobb közösségek fogtak össze és szavaztak a videóra. A táncos filmet néhány nap alatt több mint 12 ezren látták nemcsak hazánkban, hanem öt kontinens 42 országában is.

Biztatunk benneteket, nézzétek meg a fergeteges videót, amely pillanatok alatt jókedvre, örömre derít, legyetek épp bármilyen hangulatban is. Közben még csodás festményekben is gyönyörködhettek. Május 8-án, hétfőn délután 2 órától pedig 24 órán át szavazhattok, hogy igazi világsikert érhessenek el a miskolciak.

A világdöntőben ausztrál, kanadai és amerikai ellenfelekkel veszik fel a versenyt a szavazatokért. Segítsetek nekik! Megérdemlik.

Szavazni hétfő délutántól a When You work At a Museum oldalon, a videó melletti körre való kattintással lehet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top