Szabadidő

A belváros legnagyobb kutyás rendezvénye készül Budapesten

Ha még nincs kutyás programod szombatra, akkor most ajánlunk egyet.

Budapesten átlagosan minden második családban van házi kedvenc. Legalább egy. A családban tartott kutya nem csupán rengeteg szeretetet ad, de gyermekeinket felelősségre, rendszerességre, toleranciára is neveli. Egy örökbefogadott árva állat pedig emberségünkről, szeretetünkről, felelős gondolkodásunkról tesz tanúbizonyságot, így példát mutat családunknak, környezetünknek, embertársainknak is.

A belváros legnagyobb kutyás rendezvénye készül Budapesten

Ezért is példaértékű a Vigyél haza Alapítvány, és a Belváros- Lipótváros összefogása, hogy közös családi programokkal tegyék emlékezetessé ezt a napot, ugyanakkor felhívják a figyelmet a felelős kutyatartásra és az árva állatok örökbe fogadására. Az egész park területén zajló, izgalmas programokon kívül a felelős gazdiknak jó hír, hogy az alapítvány jóvoltából az első 100 jelentkező, kutyusa nevével és a gazdi adataival gravírozott kutyabilétát kap ajándékba.

A belváros legnagyobb kutyás rendezvénye készül Budapesten

A nagyon kutyás eseményen azokat is tartalmas programokkal várják, akiknek még nincsen házi kedvencük. Kutya Sétáltató Nap keretében – az alapítvány önkéntesei segítségével – mindenki kipróbálhatja, milyen érzés lehet egy kedves kutyus gazdájának lenni.

Ami lesz: 

  • kutya-gazdi fotózás
  • kutyakozmetika
  • állatorvosi tanácsadás
  • kisállat fizioterápia bemutatók
  • mikrochip leolvasás- és regisztráció
  • kutyakereső alkalmazás
  • kutyás ügyességi játékok
  • kvíz

Az árva és sérült kutyák örökbe adását népszerűsítő eseményt, az alapítvány egy új kampánya teszi különlegessé: Itt mutatkozik be először, közös kezdeményezésük az Oroszlános Borétteremmel, a virtuális kutya-étlap, mely valódi segítséget nyújt árva védenceinknek azok segítségével, akik az “ételekből” rendelnek. 

Az idén 10 éves alapítvány külön szeretettel várja, azt a 800 családot, akik közreműködésükkel árva kutyát fogadtak örökbe az elmúlt években, és azokat az állatbarátokat is, akik Illatos útról választották kedvenceiket.

Olvass még többet az örökbefogadásról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top