Szabadidő

A villámlás okozta áramszünet sem állította le a színészeket

Veresegyházon nem létezik olyan kifogás vagy természeti csapás, amely miatt leállna az előadás. Szerdán még a villámlás okozta áramszünet sem állította le a színészeket. Vastaps!

A klasszikust idézve, az előadásnak folytatódnia kell. Pedig Veresegyházon a szerda esti vihar mindent megtett, hogy félbeszakítsa a színészek játékát. Ahogyan a Veres 1 Színház a Facebookon írja, “olyan dolog történt, ami egyszer történik egy színház életében”.

A szerda esti Shirley Valentine előadás első felvonása közben akkorát villámlott a településen, hogy az a színházban is áramszünetet okozott. A nézők a második felvonásban átvették a reflektorok szerepét, mobiljaikkal ők világították be színpadot.

Vándor Éva színművésznő óriási lélekjelenléttel és “szemrebbenés nélkül, ügyes improvizációval játszotta végig az előadást”, aztán a végén a tapsviharban azt mondta: “Ez volt a Shirley 111. előadása, de a legfantasztikusabb!”

Hogy sem a nézők, sem a színészek nem felejtik el a viharos éjszakát, az egészen biztos. Óriási lájk a veresegyházi színház művészeinek és a közönségnek is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top