Szabadidő

Közeleg a meztelen kertészkedés világnapja

Május hetedike hagyományosan a pucér palántázás, a ruhátlan gyomlálás és a meztelen gyümölcsszedés világnapja. Éljen a természetesség!

Vasárnap lesz a meztelen kertészkedés világnapja, amelyet Mark Storey, a világszerte ismertté vált esemény, a pucér biciklizés ötletgazdája talált ki a permanens mezőgazdaság mellett kampányoló Jacob Gabriellel.

A Naked Gardening Day lényege nem a magamutogatás vagy a szexualitás hangsúlyozása, hanem a felszabadultságnak, a testünk elfogadásának megtapasztalása, a természettel való harmóniában létezés egyetlen kitüntetett napja. 

A pucér kertészkedés világnapját nem kötik egyetlen helyszínhez, a flashmoboktól eltérően a résztvevők nem gyűlnek össze például egy nagy kertben meztelenkedni, mindenki a maga privát szférájában intézheti ruhátlanul gazos ügyeit. A világnapot beiktató Storey és Gabriel hangsúlyozzák, hogy még csak egyetlen szervezet nevéhez sem kötődik a mozgalom, mindenkire rá van bízva, hogy milyen körülmények között valósítja meg az édeni pucérkodást. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top