Szabadidő

Élő adásban fogdosta meg háttértáncosa az énekesnőt

Botrányba fulladt egy korábbi olasz eurovíziós résztvevő televíziós fellépése. A háttértáncosa ugyanis olyasmit művelt, amire az énekesnő egyáltalán nem számított.

“Nem akarok prűd lenni, de, ha ennyit fogdos, nem tudok énekelni. Ez nem tánc!” – szólt ki az egyik technikai asszisztensnek Emma Marrone. A korábbi eurovíziós résztvevő hétfő éjjeli televíziós fellépése fulladt botrányba, miután az egyik háttértáncosa fogdosni kezdte őt.

A férfi több alkalommal erőszakosan beletúrt az énekesnő hajába, megfogta lábait, a fenekét, sőt, még a mellét is, annak ellenére, hogy Marone többször is kifejezésre juttatta a nemtetszését. Miután az énekesnőnél betelt a pohár, Emma ellökte magától a túlságosan is nyomuló férfit.

A botrányos jelentsorok után a producerek bejelentették, a táncos viselkedése viccnek indult. Ennek ellenére nőjogi szervezetek a vonatkozó médiaszabályok megváltoztatását kezdeményezték, petíciójukat idáig több tízezren írták alá.

Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top