Szabadidő

Hosszú Katinka: kialakult egy kép rólam, hogy bunkó vagyok

Hosszú Katinka az elmúlt években mindent megnyert, amit lehetett. Sportteljesítményét elismerik, sokan a példaképüknek tartják, ugyanakkor szerinte kialakult róla az a kép is, hogy ő bunkó.

Mindent megnyert Hosszú Katinka, mégsem tud hozzászokni ahhoz, hogy minden mozdulatát figyelik az emberek. Az elmúlt heti országos bajnokságon hat aranyat nyert sportolóra máris ráhúzták a vizes lepedőt, amikor a feszített tempójú versenyek során Molnár Flórában legyőzőjére talált.

Ahogyan a Nemzeti Sportnak adott interjúban őszintén elmondta, bizony előfordul, hogy belefásul a következő versenybe, ahol az a cél, hogy ismét ő legyen a leggyorsabb. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő még mindig furcsállja, mennyien figyelik, amit csinálnak. Mindebből pedig nagyon sok félreértelmezett újságcikk születik. Csöppet sem könnyű kontrollálnia magát, amikor épp nagyon rossz vagy nehéz napja van. Gyakran két másodperc alapján alkotnak ítéletet róla, de kénytelen belenyugodni, hogy mindenki azt lát, amit akar. Akad, aki a kiváló úszót, más az üzletasszonyt, megint más pedig az édes Katinkát, és olyanok is vannak, akik a bunkó embert.

Hosszú Katinkát bosszantja a férjéről, Shane Tusupról alkotott kép is. Szerinte sokan már-már vadásznak rá. Amikor férjét támadják, azzal őt is bántják. Mégsem gondolkodik azon, hogy elhagyja Magyarországot. Ahogy fogalmazott, “el sem tudom képzelni, hogy én egy versenyen ne magyar válogatott melegítőjében és dresszében vonuljak ki a rajtkőhöz”.

Címlapfotó: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top