Szabadidő

Oscar-díjas szuperhősnő repked a következő Marvel-filmben

Az Oscar-díjas Brie Larson alakítja Marvel kapitányt. A szuperhősfilmet Anna Boden és Ryan Fleck rendezi majd, akik eddig független filmeket csináltak.

A Marvel stúdió már korábban leszerződtette Brie Larsont, a rendező kiválasztása azonban eltartott egy ideig, mivel mindenképpen női rendezőt akartak találni. Végül a Ryan Gosling-os Fél Nelson és A szerencse forgandó két rendezőjét bízták meg a feladattal, akik nemcsak elegendő televíziós és filmes tapasztalattal rendelkeztek, de egészen kiforrott elképzelésük volt Marvel kapitány filmes megjelenítéséről is a Variety híre szerint.

Brie Larson
Brie Larson

A Captain Marvel (Marvel kapitány) forgatókönyvén az Agymanók egyik írója, Meg LeFauve és Nicole Perlman dolgozik. A történet szerint Carol Danvers, az amerikai légierő pilótájának DNS-e egy földönkívüli DNS-ével keveredik egy véletlen baleset következtében. Danversből ennek köszönhetően szuperhős lesz, akinek rendkívüli az ereje, és repülni is képes.

A Marvel kapitányt várhatóan 2019-ben mutatják be a mozikban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top