nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Idősebb George Bush a kórházból posztolt képet a fiával

Idősebb George Bush a kórházból posztolt képet a fiával

Egy héttel ezelőtt vitték kórházba a 92 éves idősebb George Busht. A posztolt fotójából ítélve most már sokkal jobban van.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Tüdőgyulladás miatt került kórházba a volt amerikai elnök, aki erős köhögése következtében nem tudott pihenni. Megfigyelésre vitték be, a minap a fia, George Bush is meglátogatta. 

 A 92 éves idősebb George Bush azonnal tweetelt is egyet: közös fotót posztolt róluk a követőinek, a képet pedig az alábbi kommenttel látta el: “Nagy szellemi erősítés egy magas szintű delegációból. Egyik apa sem boldogabb vagy büszkébb nálam.”

Erre a képre aztán az apja fia is rákontrázott, George W. Bush az Instagramján intézte el a fotó további élettörténetét.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon