Szabadidő

Rudolf Péter: “Nem volt könnyű együtt élni önmagammal”

Két szerepet is felajánlottak neki Bruce Willis oldalán, ám ő mindkétszer nemet mondott, máig hiányzik neki a szinkronizálás, de nem érzi méltónak a körülményeket, kis híján tévésorozatként folytatta az Üvegtigrist, és 56 év ide vagy oda, nagy örömmel lőne, futna és harcolna akciófilmekben. Rudolf Péter izgalmas sztorikat osztott meg velünk a karrierjéről.

Nem túlzás azt állítani, hogy Rudolf Péter az egyik legnépszerűbb színészünk. Ilyen múlttal persze ezen nincs mit csodálkozni, csakhogy Rudolf Péterben nemcsak a múltja, hanem a jelene is érdekes. Az 1945 című új filmjében olyan nagyívű, elképesztő átalakulással járó alakítást tesz le az asztalra, amilyet magyar filmben csak többévente láthatunk. Nyugodtan mondhatjuk, hogy 56 évesen ez új pályacsúcsot jelent, és ha most Amerikában lennénk, akkor meg sem állna az Oscar-jelölésig. Rudolf Péterrel egy Játékszín mögötti kávézóban beszélgettem, mielőtt színpadra lépett volna máig népszerű improvizációs show-jában, a Beugróban. Csak úgy ontotta magából a jobbnál jobb sztorikat.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top