Szabadidő

A Gorillaz és Macklemore-ék is koncerteznek Budapesten

Végre egynél több zenekar is fellép a Szigeten, amire nagyon elmennénk. Újabb tíz fellépő nevével bővült a lista, és mellékesen az is kiderült, hogy egy másik fesztivál keretében a Gorillaz is Budapestre látogat.

Június 16-án az Electronic Beats szervezésében lép fel Budapesten a Gorillaz, akik az új albummal turnéznak. Április 20-án, csütörtökön pedig a szervezők a YouTube-on közvetítenek majd egy élő beszélgetést a zenekar – megrajzolt – tagjaival.

A Gorillaz és Macklemore-ék is koncerteznek Budapesten

Az idei Sziget Fesztivál új bejelentett fellépői között pedig ott van Macklemore és Ryan Lewis, akik már egyszer jártak a fesztiválon és a Soundon is, ők visszatérő vendégek lesznek. 

Továbbá a Biffy Clyro, Birdy, Breaking Benjamin, Tycho, Don Diablo, Marteria, a legutóbb az A38-on fellépő Allah-Las, Bakermat és a HVOB a frissen bejelentett előadók.

Korábban megírtuk, hogy a 2017-es Sziget talán legnagyobb húzóneve Pink lesz, aki többek között PJ Harvey valamint Rita Ora és Wiz Khalifa mellé sorakozott fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top