Szabadidő

“Ahol tényleg érezni a törődést” (X)

Kikapcsolódás alatt nagyon sok mindent lehet érteni. A fogalom egyértelműsítésében szeretne segíteni a Horcholond Vendégház.

A festői környezetben elménk zaklatottsága magától megszűnik és rácsodálkozunk a természet szépségeire. Szinte öntudatlanul tesszük fel a kérdést: “Hát, ilyen is létezik?” A nyüzsgő városból érkező vendégre azonnal gyógyítóan hat az érintetlen természet. A vendégház a Mecsek északi lankáin fekvő Magyarhertelenden, Pécstől 20 km-re található.

Az ízlésesen felújított, stílbútorokkal berendezett épület minden igényt kielégít, az állandó tisztaság pedig magától értetődik. Akár egy teljesen felszerelt, egész parasztház is kibérelhető. A szálláshelyen ingyenes a parkolás, 10 fő elhelyezése lehetséges 5 káprázatos szobában.

A finom és bőséges reggeliről az olasz gyökerekkel rendelkező házaspár gondoskodik. Házi (valóban házi!) kalácsok, sütemények, olasz sajtok, lekvárok várják az eredeti vidéki ízek kedvelőit. Kiderül, milyen a valódi spagetti és a kemencében sült, eredeti olasz pizza.

A tanyasi hangulat és a kifinomult ízlés tökéletes találkozása. A magas színvonalon kialakított szobákban bekészített pezsgő és gyümölcs várja a vendéget. A Horcholond Vendégház kialakítása és a pazar enteriőr rabul ejtheti a vendéget, pedig odakint is számos szépség vár rá.

A családbarát, nyugodt környezet közel sem az unalmat ígéri, hiszen a helyszínen és a környéken számos programlehetőség kínálkozik, a MecsExtrémpark 18, az abaligeti barlang 10, míg az orfűi Aquapark 7 kilométerre található. Magyarhertelendet két termálkútja tette híressé, melyek 38 °C-os és 68 °C-os vizet szolgáltatnak, mely kedvező hatással van a reumatikus, ízületi, keringési és idegrendszeri megbetegedésekre. A vendégek kedvezményes belépőt vehetnek igénybe az egyik magyarhertelendi termálfürdőbe.

Minden évszakban dézsafürdő és fatüzelésű finn szauna áll rendelkezésre, valamint pezsgőfürdő és egy lenyűgöző kert.

Ha egy kicsit visszavonulna a világ zajától, létezik egy csodálatos hely, amit fel kell fedezni.

Bővebben a Horcholond Vendégházról »

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top