Szabadidő

Kaszinókból lopott, de elkerülte a szerencse az olaszt

Rulettasztalnál fogott tolvajt a rendőrség a napokban, amikor figyelmetlen játékostársai zsetonjait emelte el milliós értékben.

Már a rulettasztalon sem lehet biztonságban az ember pénze a tolvajok elől, és itt most nem a házat értjük alatta. Egy olasz férfi két budapesti kaszinóban is meglopta játékostársait, de nem sokáig örülhetett a milliós zsákmánynak, mert a rendőrök még a helyszínen elfogták.

A rendőrség tájékoztatása szerint az 56 éves olasz férfi 2017. április 9-én 15 óra és 18 óra között két belvárosi kaszinóban rulettezett, majd játékostársai figyelmetlenségét kihasználva ragasztó segítségével ellopta a játékasztalon található zsetonokat. Amikor az alkalmazottak a közel egymillió forint értékű zsetonok eltűnését észrevették, azonnal értesítették a rendőrséget.

A nyomozók a kamerafelvételek alapján azonosították be a férfit, akit a helyszínen elfogtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kezdeményezi, hogy az olasz férfit őrizetbe vétele mellett, gyorsított eljárásban állítsák bíróság elé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top