nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Százezer magyar fog énekelni a Földért a Föld napján

Százezer magyar fog énekelni a Földért a Föld napján

Egyedülálló akciót tart a Föld Napján a Jobb Veled a Világ Alapítvány. A világnap alkalmából közös énekléssel hívják fel a figyelmet a környezetvédelem fontosságára.
NLCafé
f Ajánlom

Közös énekléssel hívja fel a figyelmet a környezetvédelem fontosságára, a fenntartható gondolkodásmód és az azzal járó életmód mellett való elköteleződésre a Föld Napján a Jobb Veled a Világ Alapítvány. A kezdeményezéshez tájáról több ezer jelentkező csatlakozott a világ minden tájáról néhány nap leforgása alatt.

Az eseményhez írta egy dalt, amit április 21-én, pénteken 9.30-kor Bagdi Bella és az Oscar-díjas Mindenki kórusa a Bakáts téri Ének-Zenei Általános Iskolában ad elő. A szervezők azt ígérik, hogy az élő Facebook-bejelentkezéshez bárki becsatlakozhat.

Április 22-én, szombaton pedig a családok, baráti közösségek akár otthon, akár a kedvenc helyükön a természetben kapcsolódhatnak be az eseménysorozatba. A mozgalom célja, hogy fenntarthatóságra nevelje a fiatalabb nemzedéket a zene segítségével, felhívja a figyelmet a környezettudatos életmód fontosságára – írja közleményében a Jobb Veled a Világ Alapítvány.

Az érdeklődők a http://enekeljafoldert.hu weboldalon gyakorolhatnak a nagy, közös éneklésig.

Megosztás Facebookon