Szabadidő

Leporolják Bruce Willist és Az ötödik elemet

Huszadik évfordulója alkalmából újra vetíteni fogják az amerikai mozik Az ötödik elemet. A jeles eseményre restaurált változattal készülnek, azaz Bruce Willis és Milla Jovovich 4K-ban feszülnek.

Míg Magyarországon 1997 októberében, addig az Egyesült Államokban húsz évvel ezelőtt májusban volt a premierje Luc Besson zseniális eposzának, ezért az amerikai mozik már nagyban készülnek rá, hogy két évtized után ismét vetíthessék a filmet, vagyis annak a felújított változatát. 

Ez leginkább azt jelenti, hogy 4K-s felbontásban restaurálták az egyébként is elképesztő képi világgal rendelkező sci-fit, de állítólag a vetítéseken a rendező rövid, Az ötödik elemhez készült bevezetőjét is lejátsszák majd. 

Ahogy persze Besson idei, nyári nagy dobásából, a Valerian és az ezer bolygó városából is ízelítőt kaphatnak az amerikai mozikba járók. Ha a magyar forgalmazókhoz nem is jutna el Bruce Willis és Milla Jovovich 4K-ban, akkor nekünk is majd a Valeriannal kell beérnünk, ami viszont az előzetese alapján könnyen a Besson-klasszikus nyomába érhet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top