Szabadidő

Napos idő lehet virágvasárnap

Változékony idő várható hétvégén, egyre kevesebb esővel és egyre több napsütéssel.

Péntek estére már egyre több helyen felszakadozik a felhőzet, egyre kevesebb lesz a csapadék, estére 4, 9 fok közé hűl le a levegő.

Szombaton napközben sok gomolyfelhő képződik, ezek helyenként kisebb záporesőt is produkálnak, majd estére kiderül az ég. A Dunántúlon és a Duna vonalában, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megye keleti felén megerősödik az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15, 18 fok között valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 3, 8 fok között alakul, de északkeleten néhol -1, +2 fok is előfordulhat – írja napi előrejelzésében a kiderul.hu.

Forrás: kiderul.hu
Forrás: kiderul.hu

Gomolyfelhős, napos időre számíthatunk vasárnap, csapadék nem valószínű. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7 fok között alakul, talajmenti fagyra, az Északi-középhegység völgyeiben, illetve a Nyírségben gyenge fagyra is számítani kell. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top