Szabadidő

Döntött az RTL Klub – április 17-én változás jön

Azt már egy ideje tudni lehet, hogy az RTL klub reggeli-délelőtti műsorsávjában változás várható. Most a dátumot is bejelentették: április 17-én kezdődik az új időszak.

Április 17-én, vagyis Húsvét hétfőn indul az RTL klub régi/új műsora a Reggeli. Peller Anna és Lukács Miki köszönti az első adásban a nézőket.  A Reggeli vadonatúj stúdióval, műsorvezetőkkel, interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal várja a nézőket április 17-én reggel 7:15-től.

Döntött az RTL klub - Április 17-én változás jön

A Nyerő Páros című sztárreality győztesei, Peller Anna színésznő és férje, Lukács Miki lesznek az RTL műsorának egyik műsorvezető párosa. “Az biztos, hogy a pörgős páros úgy felpezsdíti majd a reggeleket, mint egy jó erős feketekávé, hiszen őket nézve abban biztosak lehetnek a rajongók, hogy nevetésben nem lesz hiány” – áll a csatorna közleményében

Hogy kik lesznek még az RTL klub Reggeli műsorvezetői, arról egyelőre nincs információ, de mi adunk néhány tippet, ti pedig szavazhattok arra, akit szívesen néznétek reggelente.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top