Szabadidő

Ritka pillanatban láthatjátok a tüneményes fehér oroszlánokat

Ritka pillanatban örökítették meg gondozóik a Nyíregyházi Állatpark tüneményes fehér oroszlánjait. Nézzétek meg a fotót, imádni fogjátok.

Ahogyan arról a közelmúltban az NLCafé is beszámolt, három kistestvére született a nyíregyázi fehér oroszlánnak. A nyáron világra jött Kókusz igazi világhírnévnek örvend, hármasikrek testvérei érkezése pedig egészen egyedinek számít az állatkertek történetében.

Nos, a három kis fehér oroszlán, gondozóik állítása szerint, igencsak nyughatatlan természetű, most mégis olyan pillanatban örökítették meg őket, amely náluk ritkaságszámba megy. Hogy tüneményesek és imádni valóak, az pillanatig sem kérdéses.

A családi fotót még csak alaposabban sem kell ahhoz megnézni, hogy láthassátok, az ikrek máris tudatában vannak, ők bizony az állatok királyai, még akkor is, ha most még nem nem tűnnek különösebben veszedelmesnek. Azt meg csupán feltételezzük, hogy a Nyíregyházi Állatpark csöppnyi oroszlánjai vélhetően éppen túl vannak a jól megérdemelt vacsorán, ezért pihegnek ilyen békésen anyjuk körül.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top