Szabadidő

Új történetekkel folytatódik a Tetovált lány és a Millennium-sorozat

Szuper történetekkel kezdődik a tavasz. Hamarosan elolvashatjátok a Tetovált lány újabb történetét a Millennium-sorozat újabb kötetében. A skandináv krimi kedvelőire számos más csemege is vár idén.

Az idei minden bizonnyal a skandináv krimi és a bestsellerek rajongóinak éve lesz. Tucatnyi sikerkönyv megjelenését ígéri az Animus Kiadó. Az év első újdonsága már a könyvesboltok polcain várja az északi rejtélyek kedvelőit. Arnaldur Indriðason Rókalyuk című regényében az izlandi fjordvidékre kalauzolja a régmúlt titkaira kíváncsi olvasókat.

A könyvajánlók sorából nem maradhat ki Stieg Larsson Hollywoodot is megihlető Millennium-sorozatának következő kötete sem. A Tetovált lány történetét David Lagencratz bonyolítja tovább, melyet szeptembertől olvashattok el.

A neves írók sorából nem maradhat ki Jussi Adler-Olsen és a több mint 30 millió példányban eladott könyvet jegyző norvég Jo Nesbø sem, akiknek tollából szintén új és izgalmas kalandokat ismerhettek meg. Yuval Noah Harari tavalyi bestsellerét, a Sapienst ezúttal a jövőre koncentráló regény, a Homo Deus – A holnap rövid története követi.

Hamarosan regény formájában is elolvashatjátok az Animus Kiadó jóvoltából a J. K. Rowling nevével fémjelzett A legendás állatok és megfigyelésük című könyv, új borítóval ellátott, frissített kiadását és a történet alapján készült film forgatókönyvét is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top