Szabadidő

Igazából szerelem folytatás – A szereplők akkor és most videója

Március 24-én, pénteken a Red Nose Day programsorozatban végre levetítették az Igazából szerelem tíz perces folytatását. Mi pedig megnéztük, hogan változtak meg a szereplők. Akkor és most videó a kedvenc romantikus mozink sztárjairól!

A boldogságtól olykor tényleg sikítani tudna az ember, és így volt ez akkor is, amikor bejelentették, hogy egy tíz perces folytatással visszatér az Igazából szerelem. Mindezt a Red Nose Day nevű jótékonysági programsorozat keretében tették a szereplők. És már az előzetes is pazar volt:

Mi az a Red Nose Day?

A Red Nose Day egy jótékonysági akció. Az Egyesült Királyságban márciusban, az Egyesült Államokban májusban tartják. Ilyenkor rászoruló gyerekeknek gyűjtenek pénzt. Este pedig a BBC One csatornán egy hatalmas gálán lépnek fel a leghíresebb énekesek, zenészek tévés személyiségek, színészek. Ennek egyik eleme volt idén a 10 perces Igazából szerelem folytatás. A műsor alatt különböző módon lehet adományt felajánlani.

Bár arra semmi esély nincs, hogy mondjuk a mozikban a filmek előtt, levetítsék az Igazából szerelem rövidke folytatását, azért álmodozni szabad. Mi pedig megnéztük, hogyan változtak meg a szereplők az elmúlt 13-14 évben.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top