Szabadidő

Cuki osztályfőnök-helyettest kaptak a pécsi diákok

A Pécsi Művészeti Gimnázium diákjai különleges osztályfőnök-helyettest kaptak. A cuki tanár olyan népszerű, hogy már az osztálytablóról sem maradhat le. Nos, ismerjétek meg a legtündéribb osztályfőnököt, akinek egyszerűnek lehetetlenség ellenállni.

Nudli, a speciális segítőkutya annyit járt már iskolába, hogy még a tablóra is felkerül. Így történhetett meg, hogy az osztályfőnök mellett, tiszteletbeli osztályfőnök-helyettesként díszeleg a négylábú. A gyerekek azonnal a szívükbe zárták a “tanársegédet”, aki még a kirándulásokra, sőt az ottalvós bulikba is elkíséri őket.

A hétéves Nudlit sokan ismerik a városban, de a legnagyobb népszerűséget kétségkívül a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakgimnáziumban szerezte. Gazdája ugyanis ebben az iskolában tanít. Farkas Tamás a Pécsma kérdésére mesélte, kutyusa a kezdetekről eljár vele az órákra. Mivel terápiás kutya, ezért engedély nélkül vele mehet bármilyen intézménybe.

Farkas Tamás a 17 fős zenész osztály osztályfőnöke, amikor diákjai azt kérték, Nudli fotója is a tablójukat díszíthesse, már csak az igazgató engedélyét kellett kérniük. Az iskola vezetősége ugyan meglepődött a kérésen, de Nudlit ismerve ők sem tudtak nemet mondani. A diákok tablóján májustól mindenki megcsodálhatja a bájos osztályfőnök-helyettest is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top