Szabadidő

Egyre jobban érzi magát a kis husky, akit gazdája brutálisan megrugdosott

Brutálisan összerúgdosva találtak a rendőrök egy budapesti lakásban a két és fél hónapos huskyra. A kutyust gazdája bántotta dühében. A kiskutyát a rendőrök a REX Kutyaotthonba szállították, és azóta már meg is látogatták. A tüneményes videót mindenképpen érdemes megnézni.

Ahogyan arról az NLCafé is beszámolt, saját kiskutyáját rúgdosta össze Roland egy veszekedést követően. A két és fél hónapos huskyra a budapesti járőrök találtak rá, amikor az ötödik kerületben egy családi botrány miatt riasztották őket.

A súlyosan sérült kutyust a REX Kutyaotthonba vitték, ahol ellátták az állat sérüléseit. A BRFK Bűnmegelőzési Portálja közösségi oldalán osztotta meg azt a cuki videót, amely szerint máris meglátogatták a kis beteget.

A poszt szerint Latit hozzáértő kezek gyógyítgatják, óvják, szeretik. De nemcsak a REX Kutyaotthon gondozóinak szívébe lopta be magát pillanatok alatt a kölyökkutya, a rendőrök is imádják. A videón éppen az látható, amint hétfőn Ficsor Karolina rendőrőrnagy szeretgeti meg, és játszik a kiskutyával.

Hatalmas lájk a részünkről is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top