Szabadidő

Szombaton megváltozik az időjárás

Csak szombatig élvezhetjük ezt az intenzív tavaszi időjárást és a vele járó 20 fok közeli hőmérsékletet, ami a napokban jellemző Magyarországra. Hétvégén 5 fokos lehűlés jön széllel és esővel.

Ma csodálatos tavaszi idő volt országszerte, nem volt ritka, hogy 23 fokig szökött fel a levegő hőmérséklete, bár a felhős tájakon a 15 fokot is alig érte el a hőmérséklet. Éjjel 6 és 12 fok közé  hűl le a levegő, csapadék elvétve várható csak.

Szerdán egy kicsivel több felhő érkezik az ország fölé, mint ma, de így is számottevő lesz a napos órák száma, a hőmérséklet ezeken a tájakon 17-23 fokig is emelkedhet. Délután nyugat felől megnövekszik a felhőzet, és szórványosan zápor, zivatar is valószínű. Éjszaka 4 és 10 fok várható – írja a kiderul.hu.

Forrás: kiderul.hu
Szerdai maximumok – Forrás: kiderul.hu

Hasonló idő várható csütörtökre és péntekre is, akárcsak szombaton, amikor viszont egyre több gomolyfelhő képződik majd, helyenként zápor és zivatar várható. Az élénk északi szél néhol megerősödik. A nappali hőmérséklet már csak 15-22 fok között várható.

A kiderul.hu szerint vasárnap már csak maximum 18 fok lehet, napsütés helyett pedig eső várható.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top