Szabadidő

Jennifer Lopez jól kitette, amije van – fotó

Jennifer Lopez már nagyon érzi a hétvégét. Még csütörtökön este mutogatta meg a combját egy igencsak felvágott, fehér ruhában. Hogy ez a kameráknak, önmagának vagy az új pasijának szólt, csak ő tudja.

Jennifer Lopez mostanában Alex Rodriguez sportolóval kavar. Csütörtökön este egy romantikus vacsorára mentek Miamiba, és Lopeznek sikerült a combjánál legjobban felvágott ruhát kiválasztania. A 47 éves énekesnő mondjuk simán megteheti, hogy ilyen szűk, kivágott szettben flangál, az alakja ugyanis hibátlan.

A lapok szerint ez volt az az este, amikor a combközét kivillantó Lopez bemutatta a 41 éves pasiját a barátnőinek. A romantikus vacsoráról ugyanis nem ketten, hanem négyen távoztak.

Jennifer Lopez jól kitette, amije van - fotó

A UsWeekly eközben arról ír, hogy a baseballjátékos már megismerkedett Lopez nyolcéves ikreivel is, Max és Emme pedig megkedvelték a sportolót, akinek egy 12 éves és egy 8 éves lánya van korábbi feleségétől. Jennifer Lopez és Rodriguez két hónapja randizgatnak egymással, azután, hogy a férfi meglátogatta Lopezt a színfalak mögött, a nő januári Las Vegas-i fellépésén.

Jennifer Lopez jól kitette, amije van - fotó

Alex Rodriguez neve ismerősen csenghet a magyaroknak – pedig nem vagyunk egy baseballnemzet –, ugyanis ő az a férfi, aki:

Jennifer Lopez jól kitette, amije van - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top