Szabadidő

Hanyagság miatt maradt el Zoltán Erika koncertje

Kiderült, hogy miért maradt el a március 11-re meghirdetett, nagyszabású Zoltán Erika koncert. Az eseményt a katasztrófavédelem fújta le, mert hiányos volt az engedélyezési dokumentáció.

Mint ahogy arról mi is hírt adtunk: elmaradt Zoltán Erika koncertje március 11-én, amit a BOK csarnokban tartottak volna. Akkor a szervezők műszaki hibára hivatkozva mondták le a telt házasnak ígérkező koncertet, hétfőn megtudtuk azt is, hogy mi volt a valódi ok.

A jubileumi koncertet a katasztrófavédelem fújta le, mert hiányos volt a rendezvény engedélyezési terve. A Bors kiderítette azt is, hogy a katasztrófavédők már január elején jelezték a szervezőknek a hiányosságokat, amire semmi reakció nem érkezett a cég részéről. Két hónap alatt nem tudták pótolni a kiürítési tervet, és nem tudták igazolni a kiürítési feltételek meglétét sem, amit a koncert kezdetéig megtehettek volna.

Az elmaradt Zoltán Erikakoncertet április 5-én pótolják.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top