Szabadidő

Kapás Boglárka harmadszor is megverte Hosszú Katinkát

Káprázatosan szerepeltek a magyar úszók a franciaországi Golden Tour úszóversenyen. Kapás Boglárka pedig olyan bravúrt hajtott végre, amelyre korábban nem volt példa. Háromszor verte meg Hosszú Katinkát.

A franciaországi Golden Tour nevű pénzdíjas úszóverseny-sorozat második állomása Marseilles-ben volt. Úszóink káprázatosan szerepeltek, Hosszú Katinka most is remekelt, de az is igaz, még a felkészülése elején tart, így ezúttal nem gyűjtött annyi érmet, mint a korábbi versenyeken. A vegyesúszó számokat szokásához híven megnyerte, gyorsban is kiválóan szerepelt, mindehol másodikként csapott a célba, amelyben vele együtt Kapás Boglárka is medencébe ugrott.

Az olimpiai és világbajnoki bronzérmes, ötszörös Európa-bajnok Kapás Boglárka pénteken kétszer úszta le Hosszú Katinkát, 800 és 1500 méter gyorson is győzött. Kapás Boglárka vasárnap a 400 métert is behúzta, 4:06.14 perces idővel csapott a célba, és harmadszorra is legyőzte Hosszú Katinkát. Hosszú ugyanakkor a 200 méteres hátúszás döntőjében nem talált legyőzőre.

Szívből gratulálunk, ráadásul a budapesti vizes világbajnokság előtt mindez igencsak jó hír.

(Origo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top