Szabadidő

Babaarcú lett Johnny Depp a legújabb Karib-tenger kalózaiban

Kijött egy hosszabb, közel háromperces előzetes a Karib-tenger kalózai ötödik részéhez, ami májusban, Salazar bosszúja alcímen kerül a mozikba. A látványos és kissé ijesztő előzetesen feltűnik a babaarcú Johny Depp is.

Már csak pár hónap van hátra, és a magyar mozik is műsorra tűzik a Karib-tenger kalózai sorozat legújabb, ötödik részét. Ebben az epizódban Javier Bardemre jutott a főgonosz szerepe, aki minden erejével azon van, hogy megtalálja Jack Sparrow-t alakító Johnny Deppet, aki fiatalon a halálba küldte őt, hajóját és a legénységét.

A halálból visszatérő Salazar kapitány bosszút esküszik, és sötét erőket vet be a nem túl stabil járású Jack Sparrow és a Fekete Gyöngy felkutatására.

A magyar nézők abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy a május 26-ai amerikai bemutató előtt egy nappal már játszani fogják a hazai mozik a Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja című filmet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top