Szabadidő

Kamuzott a polgármester? Nem épül Legoland Nyíregyházán

A nyíregyházai polgármester néhány nappal ezelőtt Facebook-oldalán posztolta a hírt, hogy Legoland épül a szabolcsi megyeszékhelyen. Az építkezéshez a pénzt is megkapták volna, közben meg az is kiderült, valaki kamuzott.

Az NLCafé is beszámolt a nyíregyházi fideszes polgármester, dr. Kovács Ferenc Facebookon közzétett bejegyzéséről, amely szerint Nyíregyházán épülhet meg Európa ötödik LEGOLAND Discovery Center élményközpontja. Már azt is tudni lehetett, hogy az építkezéshez a magyar kormány 9,5 milliárd forintot ad.

Csakhogy a Privátbankár információi szerint a bombasztikus bejelentéssel valami nem stimmel. A Discovery Centerek működtetését kizárólagosan gyakorló Merlin Entertainment vállalat nem gondolkodik a nyíregyházi projektben. Legalábbis a laphoz eljuttatott e-mail szerint: “Merlin Entertainments currently has no plans on opening a LEGOLAND Discovery Centre in Nyíregyháza”. Vagyis a Merlin Entertainments jelenleg nem tervez Legoland Discovery Center élményközpontot nyitni Nyíregyházán

Szóval, jelen pillanatban úgy tűnik, a magyar Legoland egy hatalmas nagy kamu… Az persze lehetséges, hogy a polgármester jóhiszeműen tette bejelentését, minden oka megvolt rá. De akkor mégis mi itt a teljes igazság? A tulajdonost meg sem kérdezték? Jó lenne mielőbb tudni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top