Szabadidő

Komoly változás jön az Instagramon

Az Instagram történetének eddigi legnagyobb változtatása jön, ami talán még az élő közvetítés bevezetésénél is nagyobbat fog szólni: egyszerre több képet lehet posztolni az oldalra!

Alapjaiban változik meg sokak kedvenc fotós programja, az Instagram. Az elmúlt években is több jelentős változás volt az applikációban, jött a videó, aztán az élő közvetítés, de mindig csak egy képet vagy videót tehettünk ki az oldalra egyszerre. Ezzel az egyhangúsággal számol le az Insta legújabb dobása: egyszerre akár 10 (tíz!) képet és videót is megoszthatunk egy albumban, így nem kell mindig a tökéletességre törekedni. A huhogók szerint pont az volt a jó az Instagramban, hogy törekedni kellett az egy jó fénykép elkészítésére. Viszont így nem csak egy pillanatot, hanem egy egész történetet el lehet mesélni egyetlen posztolással.

Az Instagram videója szerint ilyen egyszerű az egész:

A frissítés fokozatosan aktiválódik a különböző operációs rendszereken, így pár héten belül mindegyik platformon elérhető lesz az új Instagram.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top