Szabadidő

Fűszörnyet videóztak le

Massachusettsben nem a jetitől kell félni, hanem a mindenkit betépető óriási marihuánaszörnytől, aki élő adásban trollkodta szét a riporternő bejelentkezését.

A nagylábú mintájára Pot Sasquatch néven híresült el a neten hómezőkön gázoló Szmoki Szörnyeteg, akiről egyelőre sajnos keveset tudni azon túl, hogy egyesek először tévesen “falényként” azonosították, míg hobbiszakértők fel nem hívták a figyelmet a levelek jellegzetes formájára. 

A felvételen a riporternő egyszerűen a nagy hóról beszél, aztán feltűnik a hatalmas marihuánaszörnyeteg, de sajnos a tévés nem reflektál a jelenségre (egy zavart, félig elfojtott nevetésen kívül), és a valódi szenzáció helyett az operatőr is a hóra fókuszál, pedig olyat már mindenki látott, fűszörnyet meg csak kevesen.

A Szmoki Szörny egyébként teljesen legálisan létezik az államban: tavaly decemberben Massachusettsben legalizálták a marihuána rekreációs használatát 21 éven felüliek számára.

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top