Szabadidő

Egy csókért féláron mehettek állatkertbe

Sőt, akár Asha, a cuki elefántborjú szülinapi buliján is részt vehettek.

Bálint napjának közeledtével a Fővárosi Állat- és Növénykert jelentős kedvezménnyel várja a szerelmespárokat. Nemcsak február 14-én, a tulajdonképpeni Bálint-, avagy Valentin-napon, hanem már a megelőző három nap folyamán, vagyis szombattól egészen keddig a szerelmesek ketten egy jeggyel, azaz lényegében féláron látogathatják meg a városligeti intézményt. Mivel a szerelmespárok számára nem létezik külön igazolvány, a páros kedvezményt igénybe vevő szerelmeseknek összetartozásuk igazolásához mindössze egy csókot kell váltaniuk egymással a főbejáratnál történő belépéskor.

Bálint napján a szerelmespároknak szóló kedvezmények mellett más okból is érdemes lesz az Állatkertre figyelni. Ezen a napon, február 14-én ünnepli ugyanis negyedik születésnapját Asha, a Budapesten született elefántborjú. Az ifjú ormányost 12 órakor köszöntik fel ünnepélyes keretek között, és természetesen születésnapi tortát is kap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top