Szabadidő

A kutyák is örülnek a beutazási tilalom felfüggesztésének – cuki videó

Ilyen, amikor a világpolitika már a kutyák életébe is beavatkozik: ennél a kutyusnál például kevesebben örültek jobban az amerikai beutazási tilalom felfüggesztésének.

Miután felfüggesztették a Donald Trump által kiadott, hét muszlim országból az Egyesült Államokba való beutazási tilalmat, minden egyes amerikai reptér az Igazából szerelem nyitójelenetére hasonlított: családok egyesültek újra, gyerekek borultak szülők nyakába és fordítva, a szeretet pedig csak úgy áradt a levegőben. De volt valaki, akinek az öröméhez senkié nem volt fogható: Dexter, a kutyus, aki már alig várta, hogy újra lássa gazdiját.

A kutyák is örülnek a beutazási tilalom felfüggesztésének - cuki videó

Az iráni születési Nazanin Zinouri, aki hét éve él az USA-ban, és a Clemson Universityn szerzett doktori diplomát, épp a családját látogatta meg Iránban, mikor a kirekesztő rendelet napvilágot látott. Így nem tudott hazatérni, kutyája pedig hiába várt rá. A kétségbeesett kutyust a lány szomszédai és barátai gondozták, akik elmesélték, a kutya bánata szívszorító volt.

A kutyák is örülnek a beutazási tilalom felfüggesztésének - cuki videó

A rendelet felfüggesztése után Zinouri egyből jegyet váltott, hogy visszatérjen az USA-ba, ahol kutyusa már a reptéren várta. A viszontlátás megható pillanatain pedig mi is elmorzsolhatunk egy-két könnycseppet, hála ennek a videónak:

 TheDodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top