Szabadidő

Kampányt indítottak a Szabadság híd lezárásáért

Sétáltatok tavaly nyáron a lezárt Szabadság hídon? Szívesen tennétek idén? Egy vadonatúj kampány éppen ezt szeretné megvalósítani szervezett formában.

Az elmúlt nyáron hosszabb időre zárták le az autós forgalom elől a Szabadság hidat. A villamos sem közlekedett, a sínpályát újították fel. A hídra ráfért a felújítás, hiszen 70 éve született újjá a zöld monstrum.

Amennyire bosszankodtak az autósok, a gyalogosok annál inkább örültek, hogy egész nyárra birtokba vehették a Szabadság hidat, amely a főváros legmenőbb helye lett. Ennek apropóján indult kezdeményezés a Facebookon. A kampány arra törekszik, hogy 2017 nyarán ismét zárják le a hidat és az elmúlt évhez hasonlóan csak a gyalogosok használhassák azt.

Bárki csatlakozhat és aláírhatja a kezdeményezést, sőt javaslatot is tehet, hogyan és milyen formában használná a legszívesebben a Szabadság hidat. Egyetértetek a szokatlan kampánnyal?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top