Szabadidő

Durván drágulnak a nyári táborok

Rossz hír a szülőknek, akik idén is szívesen nyári táborokba íratták volna a gyerekeket. Sajnos igen érezhetően nőnek az árak, drágulnak a gyerektáborok.

A gyermektáborokat összehasonlító oldal az árakat is nyomon követi, melyek alapján máris tudható, idén jelentős drágulásra kell a szülőknek számítaniuk. Míg az elmúlt években a nyári táborok ára összességében alig változott, a programkínálat ugyanakkor sokat javult. Várható volt, hogy előbb-utóbb az áraknak is követniük kell a magasabb minőségű szolgáltatást.

A táborozási lehetőségek díjai többségében emelkednek 2017-ben, esetenként több mint 20 százalékkal is többet kell majd fizetniük a családoknak. A drágulás a táborok közel 80 százalékát érinti majd, de a mértékben tapasztalhatók majd különbségek. Az Origó úgy tudja, sok helyen előfoglalási kedvezményt biztosítanak a szülőknek, így valamivel olcsóbban táboroztathatják a gyerekeket, mintha a nyári szünetben döntenének az elhelyezésükről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top