Szabadidő

Rólunk szól: 1 dollárral a bankszámláján lett sikeres sorozatsztár a túlsúlyos Chrissy Metz

Mindössze 81 cent, kevesebb, mint 1 dollár volt Chrissy Metz bankszámláján, amikor szerepet kapott a Rólunk szól (This Is Us) sorozatban. Egy történet arról, hogy soha nem szabad feladni az álmainkat.

Az amerikai Glamour magazinban jelent meg egy interjú Chrissy Metz színésznővel a napokban. Metz nem panaszkodni akart, egyszerűen elmondta, milyen utat járt be, mire megvalósult az álma: színésznő lett. “A gimnázium után, semmi mást nem akartam, csak színész lenni. Persze fogalmam sem volt, hogy kezdjem el, nem voltak kapcsolataim, és pénzem sem. Nem tudtam megfizetni egy olyan híres iskolát, mint a Juilliard, de hittem, hogy sikerül. Tudom, túlsúlyos vagyok, de soha nem féltem, hogy emiatt rosszabbak lennének az esélyeim színésznőként” – mondta az interjúban a Rólunk szól színésznője.

Rólunk szól: 1 dollárral a bankszámláján lett sikeres sorozatsztár, a túlsúlyos Chrissy Metz

Chrissy Metz először az Törtetők sorozatban kapott egy kisebb szerepet, amit az All of Us, majd a A nevem Earl követett. 2014-be az American horror Story: Freak Show évadjában már öt eizódban is láthattuk. “Nem hittem, hogy utána is lesz jövőm Hollywoodban. Azt gondoltam, hogy ideje visszaköltöznöm Floridába, de az édesanyám azt mondta: Élhetsz szerencsétlen életet itthon, vagy élhetsz szerencsétlen életet Los Angelesben, de ott legalább dolgozhatsz tovább az álmaidért. Az ő szavai segítettek akkor, amikor már feladtam volna.”

Mi az a Rólunk szól? (This Is Us)

 A This Is Us (Rólunk szól) négy ugyanazon a napon született ember életét mutatja be, akiknek az élete a történet előrehaladtával egészen különleges módon fonódik össze. Az őszinte és provokatív, többszereplős családi történet már indulásakor hatalmas sikert aratott. A This Is Us sorozatot,itthon Rólunk szól címmel vetít majd a VIASAT3 február 6-tól.

Chrissynek nem volt annyi munkája, hogy a Hollywoodi hírességek életét élje. “Az egyik barátommal béreltünk közösen egy kisebb lakást. Nemcsak a lakótársam volt, hanem a lelki támaszom is. Amikor már vacsorára sem volt pénzem, ő főzött nekem. Amikor nem volt pénzem színészleckéket venni, együtt próbáltunk a meghallgatásokra. Csakis a legnagyobb hálával tartozom neki azért.”

Rólunk szól: 1 dollárral a bankszámláján lett sikeres sorozatsztár, a túlsúlyos Chrissy Metz

2016-ban pedig megtörtént az áttörés, és megkapta Kate Pearson szerepét a This Is Us, vagyis Rólunk szól sorozatban. Ezért azonnal Golden Globe díjra jelölték Chrissyt, amit néhány hónappal korábban álmában sem gondolt. “Amikor felhívtak, hogy enyém a szerep, 81 cent volt a bankszámlámon. Igen, elsírtam magam, mint bárki, aki megkapja álmai munkáját.”

Az nagyszerű dolog, hogy most végre főállásban és álmai munkáját végezheti, és ebből megél, de Chrissy Metz szerint már sokkal többről kell hogy szóljon az élete. “A munkával és a sorozattal, nemcsak a pénz jött, hanem a siker is. Ezt pedig arra szeretném fordítani, hogy támogassak, inspiráljak embereket. Vannak idősek, fiatalok, túlsúlyosok, akik azt írják a leveleikben, hogy én változtattam meg az életüket, én inspirálom őket. Ez hatalmas felelősség, és ezzel értelmet nyert, minden olyan nap, amikor már a számlákat sem tudtam fizetni. Az, hogy nekem sikerült, remek, de vissza kell adnom a többi embernek belőle.”

Rólunk szól: 1 dollárral a bankszámláján lett sikeres sorozatsztár, a túlsúlyos Chrissy Metz

És, hogy mi történt a Twitteren, miután Chrissy Metz interjúja megjelent? Nézzétek csak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top