nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Megnyit a világ első pornóegyeteme!

Megnyit a világ első pornóegyeteme!

Az egyetemen speciális kurzusokon sajátíthatják el a szakma csínját-bínját a leendő pornósztárok.
NLCafé
f Ajánlom

Megnyit a világ első pornóegyeteme!

De nem árulunk zsákbamacskát: aki be szeretne iratkozni, azt már a képzés alatt kamerák hada fogja követni, ugyanis ez az egyetem valójában egy reality-show lesz.

Az “alapító” Rocco Siffredi, híres olasz pornószínész a Siffredi Hard Academyn tervezi átadni minden pornós tudását és tapasztalatát a jelentkezőknek. A férfi rajongói már aggódnak, hogy nem lesz-e előre megírva a történet, de Rocco megnyugtatott mindenkit, hogy mivel ő maga is egy borzasztóan hétköznapi ember, aki nem felejtette el, honnan indult, és nem veszítette el a valósággal való reális kapcsolatot, így az egyetem is ízig-vérig valódi sztorikkal lesz tele.

Megnyit a világ első pornóegyeteme!

Már napvilágot látott a szokatlan képzés kurzuslistája is, amin olyan elképesztő órák szerepelnek, mint: “Bevezetés a hosszú és kifejező erekcióba”, vagy “Emetofília (a hányástól való izgalomba jövés) középhaladóknak”. De olyan elméleti órák is lesznek, mint “A megcsalás pszichológiája”, vagy “A bukkake (egyszerre több férfi élvez egy nő arcára) története”.

Megértjük, ha ez túl sok információ volt, de az igazi dráma csak akkor kezdődik majd, amikor a 7 finalista lány és a 14 fiú felvételeiről befutott pornósztárok ítélkeznek!

Forrás: IndiaTimes

Megosztás Facebookon