Szabadidő

Kígyó szorult a nő fülcimpájába

Ezzel a veszéllyel tuti nem számolnak, akik hatalmas fülkarikát lövetnek a fülcimpájukba: a nagy lyuk akár egy kígyót is bújócskára csábíthat!

 Ashley Glawe nem csak több piercing és egy méretes fülkarika tulajdonosa, hanem egy Bart nevű kígyóé is. A lány gyakran kiveszi az egyébként meglehetősen barátságos kígyót a terráriumból, hogy kicsit játsszon vele – arra azonban nem gondolt, hogy a kígyó épp a fülcimpáján talál majd magának búvóhelyet!

Kígyó szorult a nő fülcimpájába

 Pedig így történt: a kígyó egyik pillanatban még a kezében volt, a másikban már átcsusszant a fülcimpáján. Csodával határos módon a lány teljes mértékben megőrizte a lélekjelenlétét és már indult is az állatorvoshoz, hogy kiszabadítsák a füllyukába szorult kígyót, akit végül sikerült sérülés nélkül kihúzni. Amíg Ashley segítségre várt, azért lőtt pár szelfit, hiszen tudta, hogy ezt a sztorit másképp senki nem hinné el neki. 

Kígyó szorult a nő fülcimpájába
Kígyó szorult a nő fülcimpájába

TheDodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top