Szabadidő

Ők már biztos fellépnek a jubileumi Szigeten

Újabb fellépőket jelentettek be a jubileumi Szigetre a szervezők. Lesznek visszatérő zenészek, lesznek új csapatok. Jön a Kasabian, Flume, az Interpol, a Billy Talent és sokan mások.

Még egyáltalán nem teljes a jubileumi Sziget Fesztivál fellépőinek névsora, a szervezők szép lassan csöpögtetik az információkat. Ma kiderült, hogy fellép a Szigeten napjaink egyik legsikeresebb brit együttese, a jelenleg hatodik nagylemezén dolgozó Kasabian. Visszatér az Interpol, fellép az elektronikus zenei élet egyik legnépszerűbb fiatal DJ-producere, Flume.

Itt lesz a kanadai Billy Talent zenekar, és az angol jazzénekes Jamie Cullum, akárcsak Charli XCX, az elektropop-dalszerző hölgy. A Szigeten és Magyarországon is először lép fel a blues-os garázsrockos The Kills, az elektro-indie-ben utazó Metronomy és a karcos rockos hangzású The Pretty Reckless is.

A hiphop vonalon Danny Brown, az indie-funk fronton a Crystal Fighters, a ska-punk mezőnyben a Leningrad az erősítés, de fellép a pszichedelikus rockot képviselő Jagwar Ma is.  

Az elektronikus zenei felhozatalt dúsítja a közönségkedvenc Clean Bandit, itt lesz a Szigeten Fritz Kalkbrenner, a norvég DJ-producer, Cashmere Cat, a holland DJ-duó, Sunnery James & Ryan Marciano és Maurice West is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top