Szabadidő

This Is Us – az egyik legsikeresebb új, drámasorozat érkezik Magyarországra

Az Egyesült Államokban már a premier előtt az egyik legígéretesebb új drámasorozatnak kiáltotta ki az Entertainment Weekly magazin a This Is Us sorozatot. A dráma már az első évad felénél három Golden Globe-jelölést zsebelt be. Rólunk szól címmel végre a magyar közönség is találkozhat vele. Ráadásul a Szívek szállodája rajongói imádni fogják...

Tavaly ősszel indult, és azóta töretlen sikerrel menetel előre a This Is Us sorozat, amit itthon Rólunk szól címmel vetít majd a VIASAT3, február 6-tól. A drámát idén három Golden Globe-díjra jelölték, hetente közel 15 millió nézőt könyvelhet el, és a napokban bejelentették, hogy már most berendelték a második és a harmadik évadot.

A This Is Us (Rólunk szól) négy ugyanazon a napon született ember életét mutatja be, akiknek a történet előrehaladtával egészen különleges módon fonódik össze az élete. Az őszinte és provokatív, többszereplős családi történet már indulásakor hatalmas sikert aratott. Az Amerikai Filmintézet beválasztotta a tavalyi év tíz legjobb sorozata közé, olyan produkciók mellett, mint a Trónok harca, vagy a II. Erzsébet fiatalkorát bemutató The Crown. 

This Is Us - az egyik legsikeresebb új, drámasorozat érkezik Magyarországra

A főbb szerepeket a Hősökből és a Szívek szállodájából ismert Milo Ventimiglia,

az énekes-színésznő Mandy Moore (Séta a múltba) alakítják, de Justin Hartley (Smallville, Zűrös viszonyok), Chrissy Metz és Sterling K. Brown (American Crime Story – Az O. J. Simpson-ügy) rajongói is láthatják kedvencüket.

A Rólunk szól országos premierje mellett a VIASAT3 egy már jól ismert amerikai sorozat második évadával is jelentkezik február elején. A poklot megunt és Los Angelesben bárt nyitó Lucifer története most új részekkel folytatódik.

This Is Us - az egyik legsikeresebb új, drámasorozat érkezik Magyarországra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top