Szabadidő

Világsztárok érkeznek Székesfehérvárra

Máris szépen bővül a világsztárok névsora az augusztusi Fehérvári Zenei Napok programjában. Hogy kiket várnak és kiket láthattok, hallhattok majd? Mutatjuk az egyre bővülő listát.

Lehet, hogy még nem is hallottatok róla, pedig idén már a huszadik alkalommal rendezik meg Székesfehérváron 2017. augusztus 2–5. között a Fezen Fesztivált.

A korábbi években is világsztárok garmadáját invitálták Székesfehérvárra, idén talán még nagyobb nevekkel erősítik a mezőnyt. Ugyan a program még közel sem teljes, annyit máris tudni lehet, hogy Rockszínpadon koncertezik az Ossian, az Ignite, az Alvin és a Mókusok, Alice Cooper, a Saxon, a Blind Guardian, a Therion. Ma pedig már az is kiderült, vállalja a fellépést a legendás The Offspring zenekar is.

Szóval a rockrajongók idén sem maradnak elképesztő koncertek nélkül a Fehérvári Zenei Napokon. Ha nem szeretnétek a fergeteges bulikról lemaradni, a Fezen Fesztiválra máris megválthatjátok a belépőjegyeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top