Szabadidő

Véresen már nem is olyan vicces a Reszkessetek, betörők!

Nyilván mindenkinek feltűnt a Reszkessetek, betörők! brutalitása, de valahogy mégis sokkal inkább volt vicces a dolog, mint elborzasztó... Hát persze, mert sehol, Kevin egyik a valóságban emberéletbe kerülő "cselénél" sem folyt vér. Hát ilyen, ha folyik...

Biztos sokakban felmerült már, hogy a szórakoztatónak és karácsonyinak szánt Reszkessetek, betörők! valójában Kevin önvédelem mögé bújtatott, brutális kegyetlenséggel elkövetett kínzásairól szól. 

A tejfölszőke ártatlansággal álcázott fiú módszeresen eszeli ki a valóságban halálos sebeket osztó halálgépek működési mechanizmusát, és mindennek a tetejébe még látványosan élvezi is a szülői korlátok alól felszabadult pusztító teljhatalmát. Persze mégsem ezek a gondolatok maradnak meg bennünk még a huszadjára leadott Reszkessetek, betörők! után sem. 

Ez pedig jelentős részben azért van, mert a brutalitásnak nincs valódi tétje: a fizikai sérüléseknek – néhány zúzódáson és karcoláson kívül – nincsen valódi nyoma a betörőkön. De hogy nézne ki a dolog, ha realisztikusan ábrázolnák Kevin kis “trükkjeinek” következményeit?

Valahogy így:

 

A Youtuber által átalakított verzió pedig már nem is olyan vicces, sokkal inkább a Csáth Géza-i gyermeki kegyetlenség végletekig húzott verziója.   

“Kellemes karácsonyt, te mocskos állat!”

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top