Szabadidő

130 év után először adtak minden kutyát örökbe – sorfallal búcsúztatták az utolsó lakót

Fennállása óta először adta örökbe minden védencét egy honolului állatmenhely, épp ezért az utolsó lakót fejedelmi búcsúval engedték útjára. Megható videó!

“Mi csak méltó módon akartunk elköszönni az utolsó gazdisodó lakónktól, egyúttal szerettük volna megünnepelni, hogy a fennállásunk óta először sikerült minden védencünket örökbe adni” – írta a Facebook-oldalára töltött megható videóhoz a hawaii Human Society állatvédő szervezet.

A honolului központú állatmenhelyet 130 éve alapították, ám azóta még egyszer sem volt példa arra, hogy a menhely összes védencét gazdihoz sikerült volna juttatni. Néhány nappal újév után azonban végre megtört a jég, és az utolsó lakó, az ötéves Beauty is gazdisodott.

 Tiszteletére a gondozók, az állatorvosok, sőt még a menhely vezetői is sorfalat álltak, hogy így búcsúzzanak az ötéves kutyától és újsütetű gazdájától. A nem mindennapi búcsúról készült videót eddig a pillanatig több mint 52 ezren lájkolták és több ezren meg is osztották. Nem is csodáljuk, tényleg nagyon megható!

 

Olvass még többet örökbefogadott kutyákról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top