Szabadidő

Egy négyéves kislány elmagyarázza, mi a baj az újévi fogadalmakkal

Ebből a rendkívül tanulságos, és még inkább őrülten cuki videóból megtudhatjuk, miért nem jó, ha túl nagy jelentőséget tulajdonítunk az újévi fogadalmaknak.

Ez a cuki kislány elismeri, hogy még csupán négy újévet élt meg, de azért nem akarja elhallgatni, hogy lát egy súlyos problémát az újévi fogadalmakkal kapcsolatosan.

Az előrelátó netes guru azt is bevallja, hogy mindannyiunknak szükségünk van a változásra  ő például még mindig nem tud biciklizni, a kisöccsének pedig továbbra is problémái vannak a vécé használatával. Ugyanakkor a kislány rávilágít a probléma gyökerére: az újévi fogadalmak esetében azt gondoljuk, csak ez az egy alkalom a jó alkalom a változásra, ráadásul azt várjuk, hogy az új év első napjával villámcsapásszerűen forduljon az életünk.

Szóval mi a teendő?

“Tartsd meg az újévi fogalmaidat, de légy magaddal elnéző… Hogy fogsz-e változni? Lehet. De valószínűleg nem egy nagy lépésben, hanem sok-sok apró lépésben történik majd a változás.”

Minden pillanata aranyat ér, tényleg érdemes megnézni:

 

Még több cuki videó az NLCafén:

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top